Tervetuloa mukaan äänestämään omia suosikkejasi uudistuvan AVA-kanavan musiikiksi ja juontajaksi! Elokuussa uudistuva AVA-kanava rakentuu periaatteelle "Luodaan yhdessä". Katsojat saavat päättää mm. miltä kanava kuulostaa ja milloinkin näyttää. Ensimmäiset konkreettiset Luodaan yhdessä -teot ovat nyt alkaneet. Osallistu ja vaikuta äänestämällä mielestäsi AVAlle sopivaa äänimaailmaa ja kanavajuontajaa!

AVA on suomalainen, valtakunnallinen tv-kanava, internet-sivusto ja satojen tuhansien naisten aktiivinen verkkoyhteisö - se on lifestyle-brändi, jota luodaan yhdessä katsojien ja mainostajien kanssa. AVA-kanavan ruutuilme elää katsojien kommenteista ja valokuvista, ja jopa kanavan logoksi vaihtuu viikoittain katsojien suunnittelema tunnus.

00:00
/
00:00

Äänestä miltä uudistuva AVA kuulostaa!

Äänestys avoinna:

1. - 14.8

AVA-kanava luodaan yhdessä katsojien kanssa. Vaikuta äänestämällä kymmenestä musiikkivaihtoehdosta kolme mieleisintäsi äänimaailmaa, jolta AVA-kanavan pitäisi mielestäsi kuulostaa. Sinulla on nyt valta päättää, miltä uudistuva AVA kuulostaa!

Voittaja

Mystix_Instrumentals
Äänestys on päättynyt ja voittajaksi valikoitui Mystix_Instrumentals!
Voit kuunnella kaikki kilpailuteokset Audiodraftin kisasivulla.

Äänestä uudistuvalle AVA:lle oma juontaja!

Äänestys avoinna:

1. - 31.8

AVA-kanava luodaan yhdessä katsojien kanssa. Vaikuta äänestämällä kymmenestä juontajavaihtoehdosta kolme mieleisintäsi, joiden puheäänet mielestäsi sopivat parhaiten kanavajuontoihin. Sinulla on nyt valta päättää, miltä uudistuva AVA kuulostaa!

Voittaja

Veran ääninäyte
Äänestys on päättynyt ja voittajaksi valikoitui Vera!

Tietoa Audiodraft -palvelusta

Audiodraft auttaa yrityksiä ulkoistamaan äänituotannon osallistuttavien äänisuunnittelukilpailujen kautta.
Audiodraftilla on yli 15 000 äänisuunnittelijaa ja muusikkoa yli 90 maasta.

Audiodraft.com